Brakelse foodtruck komt vier dagen naar de Oudenaardsestraat in Zegelsem

De Brakelse foodtruck Paris Royal zal gedurende vier namiddagen tussen 17u en 22u post vatten op de hoek van de Oudenaardsestraat met het oude tracé van de Gentsestraat ( tegenover de voormalige café Carrera)

De foodtruck met een uitgebreid assortiment ( frietjes- hamburgers-braadworsten enz….) zal op maandagavond, donderdag, vrijdag en zaterdag halt houden op deze plaats zegt John Schotsaert die de wagen uitbaat. Schepen voor lokale economie Peter Vanderstuyf kwam een kijkje nemen naar het nieuwe voertuig.

Bij ons bezoek werden we door een buurtbewoner er op attent gemaakt dat niet iedereen gelukkig is met de komst. Men vreest hinder en overlast!!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X