Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

©SoRi - Laureaten & genomineerden van de Ninofse Sportkrasjel 2018
©Sophie Richez - Laureaten & genomineerden van de Ninofse Sportkrasjel 2018

Sportkrasjel uitgesteld naar 2021 door corona

Traditiegetrouw organiseren de sportraad en de sportdienst de laatste zaterdag van november de Sportkrasjel, de huldigingsavond voor Ninoofse sportlaureaten. Corona steekt hier jammer genoeg een stokje voor. Veel competities zijn niet afgerond en ook veel sportwedstrijden en -evenementen werden geannuleerd waardoor het sportjaar veel te kort was om laureaten voor te dragen. Wie wil kan wel al clubs of individuelen die toch een bijzondere prestatie hebben geleverd in de categorie (jeugd)sport-laureaat en recreatieve laureaat, nomineren door dit te mailen naar sport@ninove.be. Dat kan via het formulier op de website van de sportraad www.sportraadninove.be. Deze prestaties worden meegenomen naar de editie van 2021.

X