Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Brakel Oktobert in coronatijden

Dit jaar werd het een bescheiden editie van Brakel Oktobert in coronatijd. Niettemin gingen de reuzen uit met de K.H. De Eendracht. Bij het begin dienden de reuzen te dansen in een felle plonsbui maar nadien haalde de herfstzon de bovenhand.

In de polyvalente ruimte van de sporthal werden de afgedankte boeken van de BIB verkocht. Hier kwam heel wat volk op af.

 

 

X