Ravage na zwaar ongeval Elenestraat Zottegem

In de vooravond reed een wagen in een hoekhuis aan de Elenestraat en de Dassegemstraat in Zottegem. Twee inzittenden raakten gewond. Tenminste een van de inzittenden zou er erg aan toe zijn. De woning diende gestut te worden. De ravage is enorm en de Elenestraat is momenteel afgesloten voor verkeer.

En vrouw uit Balegem richtte iets na vijven een ware ravage aan. Ze reed richting Zottegem, toen het in een flauwe bocht naar links plots fout liep. Met haar Toyota ging ze rechts over het fietspad en ramde de hoek van de voormalige caf é Den Brabander, ze kwam een 40 tal meter veder tot stilstand, de brokstukken vlogen wel 6o meter veder. De toegesnelde buren hielpen de bestuurster en haar passagier en diende de eerst zorg toe. Beide inzittenden werden overgebracht naar het ziekenhuis.