Openingsuren van de politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem verruimd én op afspraak

Vanaf 3 november worden onze openingsuren verruimd. Voortaan kan je op weekdagen dagelijks in één van onze drie commissariaten tot 19 uur terecht : op maandag en donderdag in het hoofdcommissariaat Zottegem, op dinsdag in de wijkpost Sint-Lievens-Houtem en op woensdag in de wijkpost Herzele.

Bovendien werken zij voor niet-dringende aangiftes, klachten en meldingen op weekdagen voortaan op afspraak. Dankzij deze nieuwe aanpak kunnen ze de inwoners een meer klantvriendelijke en efficiëntere dienstverlening aanbieden met het oog op de uitdagingen voor de toekomst.

Deze vernieuwing biedt vele voordelen :

  • Door de ruimere openingsuren kan je ook in de vooravond voor niet-dringende zaken bij deze diensten terecht.
  • Je kan 24/7 een afspraak maken vanop elke lokatie via een PC of mobiel toestel.
  • Je verliest niet langer kostbare tijd in de wachtkamer. Je kiest immers het moment dat jou het beste past.
  • Je krijgt voorrang, wordt dus sneller geholpen en meteen door de juiste persoon. Bovendien wordt er voor elke afspraak voldoende tijd voorzien zodat zij in alle rust naar jouw verhaal kunnen luisteren.
  • Je weet vooraf welke documenten nodig zijn voor je aangifte. Zo riskeer je niet langer om een extra trip naar het commissariaat te moeten maken.
  • Je geniet meer privacy.
  • Door een spreiding van de bezoekers en iets meer voorbereidingstijd, zijn ze in staat het onthaal nog meer COVID-veilig te organiseren.
  • Ook  de inspecteurs winnen tijd en kunnen daardoor vaker aanwezig zijn op straat.

Hoe maak je een afspraak? Eenvoudig, online of telefonisch.

Een afspraak maken kan vanaf 26 oktober 2020 :

Online : via de website https://www.politie.be/5429

 

Telefonisch : Neem contact op met één van onze commissariaten.

 

Opgelet : Hou je strikt aan de uren van je afspraak.
Het is zelfs aangewezen om een tiental minuten vóór tijd te zijn, dat zorgt voor een vlotte afhandeling. Indien je later bent dan het uur van de afspraak, bestaat de kans dat je op dat moment niet meer zal worden verder geholpen en dus een nieuwe afspraak zal moeten maken.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X