Diabetes Liga en WSV Land van Rhode vzw organiseren wandelweekend in Balegem

Onze Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw toont een groot hart en organiseert voor de Diabetes Liga op zaterdag 14 en zondag 15 november 2020 een diabetes wandelweekend in Balegem. Elk jaar wordt diabetes wereldwijd in de kijker gezet. Het is de ideale gelegenheid om iedereen te motiveren om de wandelschoenen aan te trekken en deel te nemen aan de wandeltocht. Kom naar kerk Balegem en vertrek voor een tocht van 6,3 km of 10,3 km. Aan u de keuze. Ontdek in uw eigen tempo de   troeven van Balegem. Het parcours is volledig bewegwijzerd. Let wel: geen inschrijving, geen catering, geen registratie. Hou rekening met de geldende COVID — 19 maatregelen. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
Wil je er eens in volle coronatijd zorgeloos op uit trekken en volop genieten van al het moois dat Balegem te bieden heeft? Dan kan je op 14 en 15 november deelnemen aan het wandelweekend. Kom de troeven ontdekken van het landelijke Balegem, een ideale plek om te onthaasten tussen het vele groen. Balegem staat voor een prachtige streek, wandelplezier, veel moois. Je zult in Balegem een aantrekkelijk landschap, een prachtige ‘groene parel’ zien. Gewoonweg genieten van het panorama, het goed bewaarde landelijk karakter van Balegem, een heerlijke plaats om te onthaasten. De tocht slingert langs rustige wegen, paadjes en weggetjes.
Foto Challenge
Langsheen het parcours is een affiche van de Diabetes Liga te vinden. Stuur je originele foto, met daarop de affiche, en wie weet win ij wel het kookboek ‘Lekker koken met diabetes’. Foto’s van de Foto Challenge: vrijwilliger@diabetes.be, https:www.facebook.com/events/999448490479990, info: liga@diabetes.be, 09 / 220 05 20. Iedereen mag aan de wedstrijd deelnemen. Een tip voor de leden van WSV Land van Rhode en clubwandelaars: de pijlen hangen er vanaf 13 november, je kan al op stap.   Reporter 17