Hou je ook op het omnisportterrein en skatepark aan de maatregelen

Ook op het omnisportterrein en skatepark in het stadspark is het belangrijk dat iedereen zich aan de maatregelen houdt. Enkel zo kunnen we samen het virus een halt toeroepen.

 Reserveren

Om gebruik te maken van het skatepark en het omnisportterrein, moet je reserveren via  https://ninove.zaalreservatie.be. Je kan maximaal met vier personen gelijktijdig aanwezig zijn op het terrein. Dit om het samenscholingsverbod te respecteren. Er kan maximaal voor één uur gereserveerd worden.

 Coronamaatregelen

Hou ook hier rekening met alle geldende maatregelen om de spreiding van het virus tegen te gaan. Hou voldoende afstand, draag een mondmasker wanneer de afstand niet gegarandeerd kan worden, was je handen voldoende.

Op het omnisportterein kunnen op dit moment ook geen wedstrijdensituaties plaatsvinden omdat zo de gepaste afstand niet kan behouden worden.

Burgemeester Tania De Jonge: “Samenscholingen worden niet getolereerd, voor het skatepark moet men reserveren en op het voetbalterrein mag men met maximum 4 personen voetballen. We beseffen dat dit zwaar is voor onze jeugd. Maar ook zij worden besmet door het virus, en als dat asymptomatisch is kan dit zware gevolgen hebben voor het gezin. Het is dus van belang dat iedereen zich houdt aan de maatregelen, jong en oud.”