Ook bij telewerken is uitstraling belangrijk

Thuiswerken is op dit moment de norm. Telewerken is niet enkel via mails en telefoongesprekken in contact staan met je collega’s en klanten, maar vaak ook via een online call met beeld communiceren. En dan is uitstraling heel belangrijk. Ja, zelfs op een scherm valt of staat jouw succes met het beeld dat iemand van jou krijgt.

Kleurenanalyse vanuit je zetel
Wist je dat je met de juiste kledingstijl en kleuren veel meer bereikt? Je werkt productiever, je hebt meer energie, je ziet er beter uit, je straalt kracht uit en je dwingt respect af. Ja, ook bij online conversaties.
Nadine De Deken uit Merelbeke is d é referentie in de buurt van Gent op vlak van stijl- en kleuradvies. Honderden dames en heren zette zij al op weg naar succes, enkel door hun persoonlijkheid en look op mekaar af te stemmen. Nu dat ze geen persoonlijke live adviezen mag geven, bedacht zij een ‘kleurenanalyse vanuit je zetel’. Op basis van een goede foto leest zij je karakter, je capaciteiten en je valkuilen. Ze vertrekt vanuit je zichtbare waarden en stemt hierop de juiste kleuren af. De echte schoonheid van haar cli ënten komt zo tot zijn recht.
Met haar jarenlange expertise durft ze ondertussen beweren dat haar advies voor 95% correct is.
Boek je bij haar een kleurenanalyse, dan ontvang je niet alleen een kleurenkaart in je brievenbus, maar ook een uitgebreide karakteranalyse via mail. Een kleine investering om voor de rest van je leven jouw echte persoon te tonen, enkel door de juiste kleuren en make-up te dragen.

Mondmaskers in de juiste kleur
Bij live ontmoetingen is een mondmasker verplicht. Wat velen niet beseffen is dat ook de juiste kleur van het mondmasker een effect heeft op hoe je overkomt. Nadine ontwierp mondmaskers in 20 verschillende kleuren, volgens de kleurtypes. Ze zijn wasbaar op 60 ° dus perfect herbruikbaar. Onlangs kreeg ze een bezoekje van de reportageploeg van Iedereen beroemd want het was hen ook opgevallen dat Nadine de enige was die hier belang aan hechtte. Een mondmasker dagen dat echt bij je past maakt een verschil.

Interesse in een kleurenanalyse vanuit je zetel of een mondmasker in de kleur die echt bij je past?
www.filline.be of bel naar 0475 70 87 14. Nadine legt je haarfijn uit hoe ze te werk gaat.