Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Straks livestream misviering Dekenaat Zottegem

Publieke zondagsvieringen   mogen nog steeds niet doorgaan, maar het Dekenaat Zottegem zorgt net zoals de voorbije weken voor een livestream van de viering vanuit de kapel  van het dekenale centrum op de Zavel in Zottegem.

Vandaag gaat het om de eucharistieviering Feest van de Heilige Familie. Deken Hans bezorgde ons naar goede gewoonte de misteksten zodat de viering gemakkelijk van thuis kan volgen en ook de Homilie:

Om de viering te volgen vanaf 10 uur:  klik op deze link

X