Ontdek het verhaal van ‘De vos in het bos’ langs groene wegen


Geraardsbergen. De Krokusvakantie staat voor de deur en je trekt er ongetwijfeld graag op uit met je kinderen. Maar waarheen?
Vanaf 13 februari kan je met het gezin een fijne theaterwandeling maken, waarin je je laat meevoeren door een hongerige vos op zoek naar een heerlijke hap!

Ontdek de verhalen over deze vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over…een wolf!

De Vos in het bos  is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels, die in 6 verhaaltjes van telkens 5 minuten worden getoond in een filmpje. Volg de wegwijzers van ‘De Vos in het bos’ en scan langs de wandelroute van net geen 4 km de QRcode in met je smartphone om de fragmenten te bekijken. Spannend…!

De eerste wandelroute vertrekt aan het Toeristisch Infokantoor op de Markt in Geraardsbergen, vanaf de Paasvakantie zoekt ‘De Vos in het bos’ andere, groene(re) oorden op. Zo kan je nog het hele jaar door deze fijne theaterwandeling maken langs andere wegen en doorheen velden en bossen in Geraardsbergse deelgemeenten!

PRAKTISCH
Start- en eindpunt
Toeristisch Infokantoor Visit Geraardsbergen, wandelplan te verkrijgen in het Infokantoor of te downloaden op de website www.ccdeabdij.be

Wanneer?
Start Krokusvakantie tot einde maart, vanaf de Paasvakantie beleef je de theaterwandeling op een andere — nog geheime – locatie in Geraardsbergen. Check vanaf 31 maart de websites en sociale media van Visit Geraardsbergen, CC De Abdij en Stad Geraardsbergen om de nieuwe wandelroute te ontdekken!

Voor wie?
Dit geldt voor scholen en   gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar.
Tip: ben je met een groot gezin of klas op wandel, neem dan een boxje mee om je geluid te versterken!
Gratis
‘De Vos in het bos’ is een creatie van Theater Anna’s Steen, en wordt georganiseerd door CC De Abdij, Dienst Cultuur & Vist Geraardsbergen

X