Bibliotheken uit Cultuurregio Leie Schelde brengen hartroerend verhaal naar scholen.

Zwalm doet mee

 

Het Hartroerende Verhaal van Hartenhaas’ van Hilde Rogge —

een muzikale filmvoorstelling voor alle 3de kleuterklassen in de Cultuurregio Leie Schelde.

 

Voor de jeugdboekenmaand met als thema ‘Feest’ zette Hilde Rogge samen met een uitmuntende muzikant dit mooie verhaal op. Een muzikale filmvoorstelling voor de leerlingen van de 3de  kleuterklas uit alle scholen in de Cultuurregio Leie Schelde.

 

Bij het verhaal zitten ook creatieve idee ën om er achteraf in de klas mee aan de slag te gaan. Hiermee hopen de bibliotheken uit de Cultuurregio Leie Schelde om zo ook vele kleuters en begeleiders gelukkig te maken met een mooi verhaal, prachtige beelden en uitmuntende muziek, zodat deze jeugdboekenmaand alsnog een FEEST wordt!

Cultuurregio Leie Schelde is een intergemeentelijke samenwerking tussen Deinze, De Pinte, Gavere, Kruisem, Nazareth, Sint-Martens-Latem, Zulte en Zwalm en zet zich actief in voor cultuur, bibliotheek  en erfgoed. www.cultuurregioleieschelde.be

Promobeeld Hilde Rogge