Voorstelling nieuw pedagogisch directeur in Sint-Maria-Oudenhove

In het St.-Franciscusinstituut in Sint-Maria-Oudenhove (Brakel) konden we deze namiddag kennis maken met de nieuwe pedagogisch directeur Kristin Van Der Taelen in aanwezigheid van algemeen directeur   Katty Van de Steene.

Kristin is afkomstig uit Pollare en studeerde af als licentiaat wetenschappen aan de UGent.

Ze was actief als leerkracht wetenschappen in St.-Martinusscholen in Asse en deed al interims in het St.-Franciscusinstituut   in St.-Maria-Oudenhove.

Kristin Van Der   Taelen:” Ik kom in het Sint-Franciscusinstituut terecht in een ongelofelijk talentvol team van collega’s en directieleden. De voorbije maanden heb ik me al deeltijds kunnen inwerken en goed kunnen samenwerken met Miren de Aguirre ( sinds 1 maart met pensioen) en algemeen directeur Katty Van de Steene.”

Modernisering

Kristin: “Het aanbod van de school ( Latijn en   wetenschappen), de kwaliteit van het geboden onderwijs met een focus op een brede algemene vorming en met het oog voor de talenten van elke leerling, de kleinschaligheid en de omgeving van de school, het pedagogisch project en de keuze voor een uniform zijn troeven die ik alleen maar kan waarderen en onderschrijven. De school zit volop in de veranderingen die de modernisering van het secundair onderwijs met zich meebrengt. Samen met het hele team werken we hard aan de aanpassingen met aandacht voor de kernkwaliteiten van de school.”