Chiro Windeke organiseert ‘Schijt – je – rijk’ wedstrijd

Waar kip Rita kakt, valt er 200, 40 en 30 euro te winnen

 

Chiro Windeke weet ook in barre coronatijden van aanpakken. Op zaterdag 10 april organiseert Chiro Windeke een ‘Schijt — je — rijk’ wedstrijd die live zal te volgen zijn op livestream. Toon een groot hart en neem deel aan de wedstrijd.   Huiskip Rita zal op zaterdag 10 april vanaf 14 u los gelaten worden op een veld dat verdeeld is in vakjes. Als Rita een kakje legt in jouw vak win je de hoofdprijs van 200 euro, een tapasmand (waarde 40 euro) of een waardebon Bloemen De Keyster (30 euro). Er vallen dus leuke prijzen te verdienen in deze ludieke wedstrijd. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Een vak

op het schijt-je-rijk veld kost 2 euro en voor 1 euro extra vergroten je kansen, want dan koop je een vak met graantjes op. En Rita, de kip van dienst, is gek op graantjes. “Met de schijt-je-rijk wedstrijd hopen we nog wat geld in te zamelen voor ons buitenlandse kamp naar Hongarije. Als we mogen vertrekken. Normaal gezien organiseren we een fuif, carwash en snoepverkoop, maar dat viel dit jaar allemaal weg. Ook het buitenlands kamp vorige zomer”, zegt Dahlia de Deyn, die een groot hart heeft voor Chiro Windeke. Je kan zoveel vakjes kopen als je wilt.   De wedstrijd zal live te volgen zijn via de Facebook-pagina van Chiro Windeke.

Een lotje kopen kan via het inschrijvingsformulier:  https://forms.gle/gEpv1anezLo5QHNu9 of bij alle aspi’s van Chiro Windeke Justine Moris, Rania Van Immerzeele, Am élie Scheldeman, Alicia Ghijsels, Moyra De Boever, Loïse De Smet, Janne Beernaert, Laure De Vriendt en Maritt De Keyster.   Chiro Windeke hoopt op een ruim deelnemersveld, de waardering wordt beschouwd als een steun in de rug om de werking van Chiro Windeke onverdroten voort te zetten.     Reporter 17