Gratis concert ‘Minneapolis’ ‘met Jimmy Colman & Band


Stem vanaf woensdag 21 april om 20 uur af op www.ccdeabdij.be en bekijk het concert ‘Minneapolis’ ‘met Jimmy Colman & Band!

In ‘Minneapolis’ nemen Jimmy Colman, Janne Blommaert & band jullie mee in een ‘roadtribute’ langsheen Prince zijn hoogdagen. Iedereen kent zijn befaamde hits Purple Rain, 1999, A Kiss, Cream en Little Red Corvette. Maar Prince schreef ook ontelbare songs voor andere artiesten. Chaka Khan, Sheena Easton, Stevie Nicks, Sinead O’Connor, Alicia Keys, Sheila E, Carmen Electra,… hun pareltjes van de hand van Prince komen aan bod in ‘Minneapolis’, als waar eerbetoon aan Prince, die op 21 april 2021 exact 5 jaar geleden zijn aardse bestaan voor de eeuwigheid ruilde. Met: Peter Ryckeboer, Yannick De Clerck, Thibaut Talpe, Steven De Smedt, Elias Storme, Jimmy Colman, Janne Blommaert.

Je kan dit concert doorlopend bekijken tot zondag 25 april, 21 uur.

X