Buitenspeeldag in Melle

Op 21 april 2021 is ook in Melle Buitenspeeldag! De kinderen hebben geen huiswerk, Ketnet en Nickelodeon zenden niets uit, … er houdt hen dus niets tegen om zich samen buiten te spelen.
Als gemeentebestuur ondersteunen wij dit initiatief en trakteren we alle buitenspelende kinderen op een ijsje! De ijskar doet tussen zijn ronde langs de Melse (speel)pleintjes tussen
13 en 17 uur.
Om 13 uur start de ijskar zijn ronde aan het basket- en speelterrein Chiro Gontrode, daarna stopt de ijskar om 13.45 uur aan het speelplein aan het kruispunt Driebunderputlaan / Koekoekstraat. Om 14.30 uur kunnen de kinderen op het grasplein Jan De Lichte smullen van hun ijsje en om 15.15 uur is het de beurt aan de buitenspelers in de buurt van Chalet Park ten Hove. De laatste twee stops zijn voorzien om 16 uur aan de KSA Melle Vogelhoek en om 16.35 uur aan het buurtpark ’t Lijsternest.
De jeugddienst van de gemeente Melle organiseerde ook 2 wedstrijden. Wie een speelstraat voor juli/augustus aanvroeg voor maandag 19 april krijgt een extra buitenspeelkit! Ook wie een tekening over het thema buitenspelen postte in de brievenbus van het gemeentehuis, krijgt gratis de buitenspeelkit. We selecteerden   ondertussen 10 winnaars en hopen dat de ijsjes evenveel succes hebben!