Bestuur en medewerkers tijdens de nieuwjaarstoast in januari 2020

Geen Vlooienmarkt Velzeke in 2021

Het zal vele liefhebbers spijten, maar de organisatie van de Vlooienmarkt in Velzeke heeft laten dat de editie 2021 niet zal doorgaan.

Vorig jaar al kon de 31ste editie niet doorgaan. Om dezelfde reden als nu… Corona-dinges! “Maar wie had toen gedacht dat we dit opnieuw zouden moeten doen voor de editie van 2021”, zegt Guy De Clercq van organisator Middenstand Velzeke. “Helaas, we hebben zo lang mogelijk gewacht om te beslissen, maar we vrezen dat we eind mei nog niet in de mogelijkheid zullen zijn om duizenden bezoekers te ontvangen in Velzeke. Daarom en met pijn in het hart, annuleren we ook de editie van 2021 en richten we onze ogen nu reeds op de editie van 2022. Noteer nu alvast de datum:  29 mei 2022.”