11 juliviering in Zottegem: heel wat gratis optredens

Naar aanleiding van de 11 juliviering zijn er in Zottegem heel wat gratis optredens.

De stad Zottegem organiseert twee reeksen gratis optredens op de Markt en in het Egmontpark en ook in restaurant Pasta en Blues aan de Gentse Steenweg in Grotenberge kan je terecht voor een gratis optreden. Daar is ook kinderanimatie voorzien.

Belangrijk: Voor de concerten op de Markt en in het Egmontpark is op voorhand reserveren noodzakelijk en kan via de ticketshop van CC Zoetegem: www.cczoetegem.be/tickets. Ieder concert speelt voor een zittend publiek en steeds volgens de geldende regels. Voor meer info over de kinderanimatie en het gratis optreden in restaurant Pasta en Blues: 0475 63 24 94 en blues@skynet.be.

Programma op de Markt i.s.m. EK Voetbaldorp

Programma in het Egmontpark i.s.m. Parkconcerten

  • 12.00 uur: picknickconcert voor families met HOP FROG Fanfare
  • 14.00 uur: concert Wigbert
  • 17.00 uur: concert Gigant, lokale Nederlandstalige coverband

Programma in restaurant Pasta en Blues

  • 14.00 uur: kinderanimatie met springkastelen
  • 17.00 uur: optreden Blue Funk Avenue