John Snauwaert, Bart Buls en Roland Van Campenhout trekken parkconcerten op gang

Gratis concerten op 5, 12, 19 en 26 augustus in Pastorietuin Moortsele

Wie eens naar de Parkconcerten in Moortsele is geweest, komt op donderdagen 5, 12, 19 en 26 augustus 2021 zeker terug naar de mooie en sfeervolle pastorietuin van Moortsele (achter de Sint-Amanduskerk, bij het Erfgoedhuis). Het wordt een straffe editie. Hoe vaak krijgt je de kans om Johan Snauwaert, Bart Buls & Roland Van Campenhout, Sabien Tiels, Lenny & De Wespen en Tutu Puoane gratis aan het werk te zien? In augustus dus, en het zou zonde zijn dit te missen. Cultuur Oosterzele denkt ook aan je portemonnee, de parkconcerten blijven gratis. Uw pintjes moet je wel zelf betalen.  Mis uw vertrouwde cocktail van muziek niet.
Het belooft in augustus een augustus vol muziek te worden. Er staan vier stomende avondjes te wachten. Er staat veel genietbare muziek op de plank. Na de heel geslaagde vorige edities (vorig jaar afgelast wegens corona) is Cultuur Oosterzele heel opgetogen dat het na de vermaledijde coronacrisis opnieuw zijn traditionele parkconcerten kan aanbieden. De uitgelezen kans om in de rust van de pittoreske en sfeervolle pastorietuin van Moortsele vrienden en kennissen terug te zien, nieuwe vriendschappen te smeden, en vooral, leuke en nieuwe geluiden te ontdekken. De parkconcerten zullen ook dit jaar inzetten op ontmoeting en gezelligheid. De zorg voor een sterke inhoud én laagdrempeligheid is al jaren de basis van het succes…en dat zal ook dit jaar zo zijn. Men slaagt er telkens in om goede zangers, zangeressen, bands,…naar de pastorietuin in Moortsele te halen. Een constante is de brede blik van Cultuur Oosterzele dat trouw blijft aan zijn formule, nieuw talent in het kielzog van gevestigde namen. Cultuur Oosterzele herleidt de groene oase van de pastorietuin tot een bruisende muziekplek. De concerten starten telkens om 20 u 30 stipt. Cultuur Oosterzele kan voor de ‘Park-bar’ rekenen op Speelplein Kriebelplezier, vzw On Stage, Con Animo, Turnclub Olympia Oosterzele.
John Snauwaert, Bart Buls en Roland Van Campenhout mogen op donderdag 5 augustus de spits afbijten. Meteen een grote naam op het podium. Roland Van Campenhout. Blues icoon, zanger, begenadigd gitarist, sfeerschepper,…daar staat Roland Van Campenhout voor. Voeg daar nog eens topsaxofonist John Snauwaert en podiumklepper Bart Buls toe, je krijft een magisch trio voorgeschoteld. Na jaren optredens in diverse grote bezettingen staken John, Bart en Roland de koppen bij elkaar en besloten als trio en route te trekken. Het wordt een heerlijk avondje. Je komt beslist in de ban van de brede mix van stijlen, intensiteit. Het samenspeelplezier druipt er vanaf.