GC De Kluize doet zeer veel voor muziekliefhebbers

Unieke sfeer op Parkconcerten

Aanstekelijke muziek, vrolijke mensen, en unieke sfeer op de Parkconcerten in de feërieke pastorietuin. Wie eenmaal de parkconcerten heeft meegemaakt, is de kans groot dat hij op 5, 12, 19, 26 augustus opnieuw te vinden is aan het Erfgoedhuis in Moortsele. GC De Kluize onderhoudt een goede relatie met zijn publiek. De affiche 2021 oogt veelbelovend. Het Kluize – team heeft al een goede reputatie opgebouwd.

Elke dag levert een fantastisch concert op. Alle bands die komen zijn sterk en hebben een ijzersterke bezetting. Bands en zangers/zangeressen die muziek opentrekken op het podium en live ontploffen. De concerten starten om 20 u 30. Het wordt op de editie 2021 uitkijken naar:

John Snauwaert, Bart Buls & Roland Van CampenhoutBlues icoon, zanger, gitarist Roland Van Campenhout en podiumklepper Bart Buls samen met top saxofonist John Snauwaert op het podium van de pastorietuin! Onze Belgische Blues Man Roland hoeven we niet meer voor te stellen. Deze keer in gezelschap van twee vrienden, compagnon de route Bart Buls en John Snauwaert. Na jaren samenspelen in verschillende grotere bezettingen beslisten ze om dit trio op te richten. Verwacht je aan een brede mix van stijlen, intensiteit en zichtbaar samenspeelplezier. Speelplein Kriebelplezier verzorgt de parkbar.

Sabien Tiels
Sinds haar debuutalbum uit 1995 – jawel, al 25 jaar geleden – met daarop de klassieker ‘Trein’ is ze niet meer weg te denken uit het Vlaamse muzieklandschap. De hits ‘Jij kent me beter dan ik’, ‘Eerst geloven en dan zien’, ‘Dans’, ‘Als jij het niet meer weet’ … onderstrepen haar veelzijdigheid als zangeres én als singer-songwriter. Ze neemt zelf plaats achter de piano en deelt de scène met haar vaste sidekick Marco Cirone op gitaren. vzw On Stage serveert de dranken.

Lenny & De Wespen
Lenny & de Wespen zijn al lang geen onbekenden meer in ons muzikale landschap. Sinds hun comeback in 2018 regen ze met ‘HeyMarie’, ‘Jij’, ‘Einde van de rit’ en ‘Alles gaat goed’ de top 10-singles aan elkaar. Met hun lied ‘Blij’ hadden ze zelfs een nummer 1 te pakken. Lenny & de Wespen komen nu terug met een nieuwe langspeler onder de arm. Volgens zanger Lennaert Maes wordt de nieuwe plaat een “balsem voor de ziel”. Zeker iets om naar uit te kijken! Harmonie Con Animo verzorgt de parkbar.

Tutu Puoane
Tutu Puoane geldt al geruime tijd als een van de meest getalenteerde zangeressen in Vlaanderen en Nederland. Geboren in 1979 in Pretoria (Zuid-Afrika), vestigde ze zich in 2002 in Europa, aanvankelijk in Nederland, en in 2004 in Antwerpen. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een van de meest charismatische persoonlijkheden op onze podia. Naast met haar eigen projecten, trok ze de aandacht met verschillende opmerkelijke samenwerkingen als met het Brussels Jazz Orchestra, Bart Peeters, de KVS, Wim Vandekeybus enz. Tutu weet als geen ander haar publiek in vervoering te brengen met haar prachtige stem en spontane charme. Ze wordt begeleid door haar partner en vaste pianist Ewout Pierreux (°1978), met wie ze inmiddels vijftien jaar in verschillende bezettingen/projecten samenwerkt. De twee kennen elkaar door en door, en ondernemen samen een intieme trip door hun favoriete songs. Bereid u voor op een hartverwarmende avond met luistermuziek die niemand onberoerd laat. Songs gedrenkt in jazz en soul, met een onuitwisbaar stukje Afrika. Turnclub Olympia Oosterzele staat in voor de verzorgde dranken.