Studeren in De Kluize

Nieuwe regeling vanaf 2 augustus.

Studenten die op zoek zijn naar een rustige plek om te studeren kunnen terecht in het Gemeenschapscentrum De Kluize, Sportstraat Scheldewindeke.

 Studeren in De Kluize kan elke dag tussen 8 u en 22 u en dat vanaf maandag 2 augustus  tot en met vrijdag 3 september 2021. Uiteraard wordt dit corona-veilig gefaciliteerd. Om maximaal onderdak te bieden aan onze studenten hanteren we het beproefde systeem van dagreservaties. Je kan je studieplek reserveren, voor elke dag apart, via  https://outlook.office365.com/owa/calendar/StuderenOosterzele@oosterzele.be/bookings/  Studenten registreren hun aanwezigheid ook in het logboek dat daarvoor beschikbaar is. Gemeente Oosterzele en het Kluizeteam wenst alle studenten alvast veel succes bij het studeren en mooie resultaten!