Tweedaagse voor junioren en dames elite in Balegem:

update hopen op mooie koersen en veel volk

Ex  beroepsrenner Rudy Colman en Conny Van Herreweghe van caf é De Steenput in Balegem organiseren al decennialang wielerwedstrijden in Balegem. Gelukkig weten zij zich geruggensteund door een enthousiast wielercomité, trouwe sponsors en gedreven medewerkers. ‘’‘We hopen op mooie wielerwedstijden, een heus wielerspektakel en veel volk’, klinkt het bij de Colmans, de drijvende krachten achter de organisatie.

Met 63 junioren werd er gestart in het Oost-Vlaamse Balegem voor een wedstrijd over bijna 100km. In de sprint toonde De Groote Theozich de snelste van het pak.

1 DE GROOTE Theo
2 DHONDT Robbe
3 DUCHI Natan
4 DE SCHAMPHELEIRE Jonas
5 DE MEIJTS Matis
6 DEWINTER Gerben
7 VALENTI Luke
8 HADFIELD Gavin
9 BRICEÑO Leomar
10 LEONARD Michael

Dames elite op maandag kermis Balegem

Maandag was het de 2de dagen van de tweedaagse grote prijs de Steenput voor dames elite. Rudy kom terug rekenen op tal van vrijwilligers on het veilig te kunnen organiseren, nu uitkijken vaar de veldcross eind december.

Met 77 dames elite werd er gestart op den berg voor een tocht van 90 km. DE BAAT Kim als Belgische Nederlander toonde zicht de sterkst voor Van Der Wolf en De Groote. De micro reportage werd verzorgd door derito Ophasselt.


1 DE BAAT Kim
2 VAN DER WOLF Rosalie
3 De Groot Marieke
4 ARMITAGE Megan
5 DE SMEDT Marijke
6 VAN ROOIJEN Anne
7 VAN DER WOLF Babette
8 DE CLERCQ Katrijn VAN ASSCHE
9 VAINIONPÄÄ Laura
10 VAN DE GUCHTE

 

 

X