Vader en dochter Van Vaerenbergh hebben liefde voor vastgoed gemeen

De wereld behoort aan de durvers. Lisa en Luc Van Vaerenbergh openen op maandag 6 september hun gloednieuw vastgoedkantoor, genaamd “LVV Vastgoed”, in Oosterzele. In 2012 behaalde Lisa haar BIV- (Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars) nummer. Luc werkte 33 jaar als notaris in Lierde en is sinds 1 jaar ere-notaris. LVV, de afkorting voor Liefde Voor Vastgoed alsook de initialen van vader en dochter, zal zich toespitsen op de verkoop en verhuur van huizen, appartementen en kleinschalige nieuwbouwprojecten in de regio Zuid-Oost-Vlaanderen (Vlaamse Ardennen).

Oosterzele is een vastgoedkantoor rijker! Lisa en Luc Van Vaerenbergh openen de deuren te Kwaadbeek 17. Lisa vertelt: “Jarenlang koesterde ik de droom om ooit mijn eigen vastgoedkantoor te kunnen beginnen. Nu mijn kinderen wat ouder zijn en mijn vader meer tijd heeft, begon het steeds meer te kriebelen om de sprong effectief te wagen. Over de locatie diende ik niet lang na te denken. Ik ben zelf opgegroeid in de Vlaamse Ardennen en mijn hart is verkocht aan het prachtig, landelijk karakter van deze streek. Met LVV-vastgoed willen we de nadruk leggen op een persoonlijke service. Het zal u dan ook niet verbazen dat ons kantoor gevestigd is bij mij thuis.”

Luc Van Vaerenbergh vult aan: “Ik heb 33 jaar als notaris gewerkt in Lierde. Verleden jaar werd ik ere-notaris, maar aan stoppen met werken denk ik nog lang niet. Ik vond het dan ook een fantastisch idee toen mijn dochter met het voorstel kwam om samen een vastgoedkantoor op te richten. Onze sterktes zijn complementair. Ikzelf zal me toespitsen op de juridische aspecten die met aan- en verkoop van vastgoed gepaard gaan. Lisa zal zich meer toeleggen op de commerciële en praktische taken van een vastgoedmakelaar. Samen zullen we een persoonlijke service verlenen aan ieder die zijn woning in de Vlaamse Ardennen wil verkopen. Wij zorgen voor een transparante begeleiding van A tot Z: een correcte waardebepaling, een volledig dossier met alle wettelijke verplichtingen en noodzakelijke documenten en schitterende foto’s. Onze grootste troef? Dankzij ons uniek netwerk en lokale verankering zorgen wij gegarandeerd voor een vlotte verkoop.”

LVV Vastgoed opent op maandag 6 september de deuren in Oosterzele, Kwaadbeek 17. Contacteer gerust  Lisa of Luc voor een vrijblijvende schatting van uw vastgoed of kennismaking via 09/310.66.01 of info@lvv-vastgoed.be.

X