N-VA ministers wandelen door Zwalmvallei

Het afgelopen anderhalf jaar hebben we als Vlaming onze natuur herontdekt. We beseften plotseling dat we niet naar de andere kant van de wereld moeten vliegen om helemaal tot rust te komen. Vaak volstaat het om te genieten van wat onze eigen Vlaamse natuur ons te bieden heeft.

Daarom trokken  Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir en Vlaams minister Matthias Diependaele samen eropuit  voor een wandeling rond de Boembeke site. Dit is de grens waar drie gemeenten samenkomen (Brakel-Zwalm en Zottegem)

Deze wandeling kan men  ook kaderen in het licht van kandidatuur van de Vlaamse Ardennen als landschapspark – landschappelijke waarde van de VL.ARD. Streekgenoot Matthias Diependaele  uit Zottegem probeert hierbij Zuhal  Demir  te overtuigen van Vl.Ard. er bij te pakken. Er zijn 20 kandidaturen voor enkele nationale parken en enkele landschapsparken.

X