Welkom bij Taste 4 Wine 2021 op zondag 3 oktober 2021

Rotaryclub Brakel - Zwalmvallei organiseert voor de vijfde maal

Voor de vijfde keer organiseert Rotary Club Brakel-Zwalmvallei Taste4Wine nu zondag (11u-18u)  hun exclusieve wijndegustatie event. T4W gaat terug door op een bijzondere locatie: Wijnimport Van Hende  ( Provinciebaan 108, 9890 Gavere), een hemel op aarde voor de liefhebbers van deze goddelijke drank.

Men stelt  opnieuw een zeer zorgvuldig geselecteerd aanbod van prachtige wijnen voor met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.  8 sommeliers begeleiden jullie met veel kennis en passie op deze reis door landen, domeinen, geuren en smaken.

Als kers op de taart kunt u enkele exclusieve wijnen proeven, ‘schatten uit de kelder’ van Wijnimport Van Hende, ingeleid door Gilles Van Hende himself.

Nieuw dit jaar is de combinatie van een fysiek event met de mogelijkheid om alle wijnen ook online te bestellen (of nabestellen) en betalen via de praktische webshop.