Zet je schrap voor 5 o’ Clock Shadow

Hun muziek is zeer (h)eerlijk

Op vrijdag 8 oktober vanaf 20 u krijg je in GC De Kluize een unieke kans om te komen luisteren naar talent van eigen bodem. Met Chris Mortier, Cassy Ramsey, Jean Pol Cornelis, Franky Decock, Ben Sturtewagen, Jonathan de Kegel en Ellen Maes krijg je een heerlijk muzikaal avondje geserveerd.
Singer-songwriter Chris Mortier en producer/arrangeur Jean Pol Cornelis vonden elkaar zo’n 2 jaar geleden terug. Chris Mortier besloot zijn muziek en teksten meer au sérieux te nemen en hier de nodige  – vaak nachtelijke – tijd voor te reserveren. Flarden muziek van vroeger werden liefdevol gereanimeerd en tijdens corona werden tal van nieuwe songs geschreven. In totaal 20 liedjes, eerst geboren uit Chris’ buikgevoel, maar dan passioneel en minutieus, aangekleed door producer Jean Pol Cornelis.
Chris Mortier schrijft over het leven en de omgeving die heel dicht bij hem staat, over geluk, liefde, ruzie, afscheid, ontgoocheling, de interactie met de natuur, de woede ook over het gebrek aan respect voor moeder aarde, zijn ouders (heel fijne mensen, mvdv). Zijn blik is door de jaren heen gedrenkt in meer melancholie. Hij geeft zich bloot, soms klinkt alleen zijn stem en niets anders. Jean Pol Cornelis sleutelde vooral aan de sound. Hun vintage geluid is vaak warm en opgewekt, maar soms ook naakt, soms ook rauw. De sound dient immers de tekst. Meerstemmige zang, wijde klanken en je drijft weg, je reflecteert. En vooral, hun muziek is zeer (h)eerlijk. Hun eerste CD komt nu uit in oktober. Dus perfecte timing voor een concert dicht bij huis.
Tickets kosten 16, 15, 14, 13 en 12 euro, reservaties: www.gcdekluize.be, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be.
X