Lachen met William Boeva

Stand-up comedian is dertig!

Veeg de slapers uit uw ogen, het ronduit schitterend Kluize – team heeft een ‘specialleke’ voor jou in petto. Trriiing. Dames en Heren, het is tijd voor de enige echte William Boeva.  Op donderdag 28 oktober om 20 u komt stand-up comedian William Boeva  naar het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke. Verwacht een op en top stand-up comedyavond, gebracht aan een verschroeiend tempo met veel kracht en dynamiek.
Ja, William Boeva is dertig geworden. Hij vierde zijn ‘parelen’ verjaardag. En in het stand-up comedian-landschap is hij een echte parel. Dertig! Toen men hem vroeg wat hij daarvan vond, kraaide hij uit : ‘Ik ben nog altijd jong’. En daar wringt het schoentje: dertig jaar. Nog niet oud, maar ook niet jong meer. Er wordt namelijk zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Heb je kinderen? Heb je een extra oplader voor je smartphone? Wat met al het leuks dat tot je 29 ste wel nog gewoon mocht? Waarom mag je plots niet meer last-minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take – away bestellen? Waarom is Nintendo-merchandise verzamelen opeens  voor kinderen? ‘En ja, ik weet ook wel dat die lege pizzadozen buitengezet moeten worden, maar ik heb er een fort mee gebouwd en dat is toch ook waardevol’, grapt William Boeva.
Is zijn leven nu voorbij? Of stelt hij zich aan en moet alles nog beginnen? William voelt aan alles dat hij het leven nu echt in handen moet nemen, want het is nog niet te laat! Denkt hij.
Het is tijd om afscheid te nemen van de oude Boeva. Je krijgt in De Kluize powercabaret met veel humoristische inslag.
Tickets kosten 16, 15, 14, 13 en 12 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be.
X