© FS

Komen de wisselstukken voor dé Zottegemse roltrap beter uit China?

Komen de wisselstukken voor de roltrap in het stationsgebouw van Zottegem (is er eigenlijk een andere roltrap in Zottegem?) misschien beter vanuit China? Het was (internationaal) gewaardeerd journalist en streekgenoot Freddy De Pauw die NUUS op een alternatief wees, lees meer via deze link, en de tijd die sindsdien verstreek geeft hem misschien gelijk.

“Er zijn andere veel ernstiger problemen in de wereld. Maar toch is het symptomatisch voor de dienstverlening in de openbare diensten. Dat is niet de schuld van het personeel, dat deze toestanden zelf aanklaagt. Het is de schuld van de algemene verwaarlozing van openbare dienstverlening, van overheden die te weinig middelen ter beschikking stellen. Nochtans, die middelen zouden er in overvloed zijn moest er een rechtvaardige fiscaliteit zijn, moest men de grote geldstromen naar fiscale paradijzen, waarvan enkele in Europa, kunnen afremmen”, aldus streekgenoot Freddy De Pauw (check Johan’s Lodge via deze link)

Zijn betoog was in juni 2021. De foto’s die NUUS-reporter FS voor dit artikel maakte dateren van vanavond…

© FS
X