Zottegem Winkelcentrum: spaaractie wordt verlengd

In een eerder NUUS-bericht (zie via deze link) herinnerden wij eraan dat het verleden week de laatste dagen waren om de nodige zes stempels te verzamelen voor deelname aan de vijfde (vernieuwde) najaarsactie van de handelaarsvereniging vzw Zottegem Winkelcentrum. Officieel zou deze actie eindigen op 31 oktober ll. maar eind vorige week werd beslist dat de deelnemende handelaars nog tot donderdag 11 november mogen stempelen en volle spaarkaarten inzamelen.

Zondag 21 november blijft behouden als datum voor de trekking. Onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder zullen dan de gelukkige winnaars van de 224 waardebonnen van 100 euro uitgeloot worden. De prijsuitreiking zal echter niet plaatsvinden op maandag 6 december (zoals eerst voorzien was en nog in het wedstrijdreglement te lezen staat) maar op donderdag 9 december in de tent waarmee tegen die tijd het marktplein zal overdekt zijn. De winnaars zullen uitgenodigd worden om er tussen 18 en 19 uur hun prijs/waardebon in ontvangst te komen nemen.

X