Vrouw zwaargewond na ongeval N46 Nederzwalm/Oudenaarde

Bij het ongeval zaterdagochtend op de expresweg N46 tussen Nederzwalm en Oudenaarde, lees meer via deze link, raakte een vrouw zwaargewond. Drie andere betrokkenen raakten lichtgewond.

Het ongeval gebeurde omstreeks 11 uur en het ging om twee aanrijdingen. De eerste aanrijding gebeurde toen een wagen vertraagde om een oprit op te rijden en werd aangereden door een wagen die kwam aangereden en het vertragingsmanoeuvre van zijn voorligger te laat opmerkte. Door deze aanrijding belandde een van de wagens op de tegengestelde rijrichting waar hij botste met een tegenligger. De bestuurster van de wagen die op zijn dak terecht kwam raakte zwaargewond en moest door de brandweer bevrijd worden. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis, evenals drie andere passagiers/bestuurders die lichtgewond raakten. De rijbaan werd intussen vrijgemaakt.