Zottegem: uit de paperassen van ’t stad

  • Het OCMW Zottegem is op zoek naar een kinderbegeleider (halftijds) voor de begeleiding van de kinderen (2,5 tot 12 jaar) in de buitenschoolse opvang ZIBO. Solliciteren voor deze tijdelijke job (m, v, x) kan tot en met vrijdag 19 november om 12 uur ’s middags. Info over profiel en functie, voorwaarden en aanbod is op www.zottegem.be terug te vinden, bijkomende inlichtingen over deze vacature bij de personeelsdienst via 09/364.64.75.
  • De parkeerplaats ter hoogte van huisnummer 17 in de Trapstraat gaat verdwijnen. Naar het zeggen van mobiliteitsschepen Evert De Smet gebeurt dit op verzoek van de bewoners. Volgens hen belemmert die parkeerplaats (rechts naast de voordeur) de vlotte doorgang naar die voordeur en daardoor ook de toegang tot hun praktijk.
  • Het stadsbestuur heeft beslist om een Suzuki Splash die op Zottegems grondgebied achtergelaten werd en waarvan de eigenaar zich na (meer dan) zes maanden nog niet gemeld heeft, over te dragen aan de brandweer die het ‘wrak’ dat ook niet meer in aanmerking komt voor verkoop, mag gebruiken als oefenmateriaal met het oog op bepaalde interventies.