Slaagt Mieke Van de Pontseele erin om de titel Nurse of the year zowel in AZ Sint-Elisabeth Zottegem als in Lierde te houden?

In 2020 behaalde Valérie De Bourdeaud’huy uit Deftinge de titel van Nurse of the year. Ze werkte sinds februari 2017 als verpleegkundige op de afdeling geriatrie van het AZ Sint Elisabeth Zottegem, maar gaf zich bij het uitbreken van de coronacrisis vrijwillig op om in de quarantaineafdeling aan de slag te gaan.

Dit jaar is er opnieuw een Lierdse verpleegster, die werkzaam is in het AZ Sint Elisabeth Zottegem, genomineerd om Nurse of the year te worden. Mieke Van de Pontseele is al veertien jaar verpleegster op de dienst cardiologie – pneumologie in dit ziekenhuis.

Mieke is trots op deze nominatie, niet enkel voor zichzelf doch vooral voor haar gans team.

“𝐼𝑘 𝑑𝑜𝑒 𝑑𝑖𝑡 𝑣𝑜𝑜𝑟𝑎𝑙 𝑣𝑜𝑜𝑟 𝑚𝑖𝑗𝑛 𝑡𝑒𝑎𝑚, 𝑑𝑒 𝑣𝑒𝑟𝑝𝑙𝑒𝑔𝑖𝑛𝑔 𝑣𝑎𝑛 𝑑𝑒 𝑑𝑖𝑒𝑛𝑠𝑡 ℎ𝑎𝑟𝑡- 𝑒𝑛 𝑙𝑜𝑛𝑔𝑧𝑖𝑒𝑘𝑡𝑒𝑛 die s𝑖𝑛𝑑𝑠 𝑘𝑜𝑟𝑡 𝑜𝑜𝑘 𝑑𝑒 𝑑𝑖𝑒𝑛𝑠𝑡 𝐶𝑂𝑉𝐼𝐷 𝑔𝑒𝑤𝑜𝑟𝑑𝑒𝑛 is.  𝑊𝑒 𝑚𝑜𝑒𝑡𝑒𝑛 𝑒𝑟 𝑎𝑙𝑠 𝑒́𝑒́𝑛 𝑡𝑒𝑎𝑚 𝑠𝑎𝑚𝑒𝑛 𝑠𝑡𝑎𝑎𝑛, 𝑣𝑎𝑛𝑑𝑎𝑎𝑟 𝑑𝑎𝑡 𝑖𝑘 𝑑𝑒𝑒𝑙𝑛𝑒𝑒𝑚 𝑖𝑛 𝑛𝑎𝑎𝑚 𝑣𝑎𝑛 gans 𝑚𝑖𝑗𝑛 𝑡𝑒𝑎𝑚.

𝑀𝑖𝑗𝑛 𝑐𝑜𝑙𝑙𝑒𝑔𝑎’𝑠 𝑘𝑢𝑛𝑛𝑒𝑛 𝑖𝑛 𝑑𝑒𝑧𝑒 𝑢𝑖𝑡𝑑𝑎𝑔𝑒𝑛𝑑𝑒 𝑡𝑖𝑗𝑑𝑒𝑛 𝑒𝑒𝑛 𝑑𝑢𝑤𝑡𝑗𝑒 𝑖𝑛 𝑑𝑒 𝑟𝑢𝑔 𝑔𝑒𝑏𝑟𝑢𝑖𝑘𝑒𝑛 , ℎ𝑒𝑡 𝑧𝑜𝑢 𝑑𝑢𝑠 𝑙𝑒𝑢𝑘 𝑧𝑖𝑗𝑛 𝑑𝑎𝑡 𝑤𝑒 𝑤𝑒𝑡𝑒𝑛 𝑑𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝑚𝑒𝑛𝑠𝑒𝑛 𝑎𝑐ℎ𝑡𝑒𝑟 𝑜𝑛𝑠 𝑠𝑡𝑎𝑎𝑛.” weet Mieke ons te vertellen.

Maar om deze titel te kunnen winnen heeft ze wel veel stemmen nodig. Daarom doen we hier graag een warme oproep aan jullie allen om op Mieke Van de Pontseele te stemmen. Dit kan je doen via de site www.nurseoftheyear.be

𝑅𝑒𝑐ℎ𝑡𝑠 𝑏𝑜𝑣𝑒𝑛𝑎𝑎𝑛 𝑘𝑎𝑛 𝑗𝑒 𝑘𝑙𝑖𝑘𝑘𝑒𝑛 𝑜𝑝 ‘𝑔𝑒𝑛𝑜𝑚𝑖𝑛𝑒𝑒𝑟𝑑𝑒𝑛’, 𝑑𝑎𝑛 𝑘𝑎𝑛 je haar 𝑛𝑎𝑎𝑚 𝑖𝑛𝑡ypen 𝑜𝑚 𝑡𝑒 𝑠𝑡𝑒𝑚𝑚𝑒𝑛. 𝐾𝑙𝑖𝑘 𝑑𝑎𝑛 𝑜𝑝 𝑑𝑒 𝑝𝑖𝑗𝑙 𝑛𝑎𝑎𝑠𝑡 haar 𝑛𝑎𝑎𝑚 𝑒𝑛 𝑘𝑙𝑖𝑘 𝑜𝑝 𝑠𝑡𝑒𝑚. J𝑒 𝑠𝑡𝑒𝑚 𝑖𝑠 𝑝𝑎𝑠 𝑔𝑒𝑙𝑑𝑖𝑔 𝑎𝑙𝑠 𝑒𝑟 𝑒𝑒𝑛 𝑏𝑒𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖𝑔𝑖𝑛𝑔 𝑜𝑝 𝑘𝑜𝑚𝑡.

https://nurseoftheyear.be/account-single/?262