Slaagt Mieke Van de Pontseele erin om de titel Nurse of the year zowel in AZ Sint-Elisabeth Zottegem als in Lierde te houden?

In 2020 behaalde ValΓ©rie De Bourdeaud’huy uit Deftinge de titel van Nurse of the year. Ze werkte sinds februari 2017 als verpleegkundige op de afdeling geriatrie van het AZ Sint Elisabeth Zottegem, maar gaf zich bij het uitbreken van de coronacrisis vrijwillig op om in de quarantaineafdeling aan de slag te gaan.

Dit jaar is er opnieuw een Lierdse verpleegster, die werkzaam is in het AZ Sint Elisabeth Zottegem, genomineerd om Nurse of the year te worden. Mieke Van de Pontseele is al veertien jaar verpleegster op de dienst cardiologie – pneumologie in dit ziekenhuis.

Mieke is trots op deze nominatie, niet enkel voor zichzelf doch vooral voor haar gans team.

β€œπΌπ‘˜ π‘‘π‘œπ‘’ 𝑑𝑖𝑑 π‘£π‘œπ‘œπ‘Ÿπ‘Žπ‘™ π‘£π‘œπ‘œπ‘Ÿ π‘šπ‘–π‘—π‘› π‘‘π‘’π‘Žπ‘š, 𝑑𝑒 π‘£π‘’π‘Ÿπ‘π‘™π‘’π‘”π‘–π‘›π‘” π‘£π‘Žπ‘› 𝑑𝑒 𝑑𝑖𝑒𝑛𝑠𝑑 β„Žπ‘Žπ‘Ÿπ‘‘- 𝑒𝑛 π‘™π‘œπ‘›π‘”π‘§π‘–π‘’π‘˜π‘‘π‘’π‘› die s𝑖𝑛𝑑𝑠 π‘˜π‘œπ‘Ÿπ‘‘ π‘œπ‘œπ‘˜ 𝑑𝑒 𝑑𝑖𝑒𝑛𝑠𝑑 𝐢𝑂𝑉𝐼𝐷 π‘”π‘’π‘€π‘œπ‘Ÿπ‘‘π‘’π‘› is. Β π‘Šπ‘’ π‘šπ‘œπ‘’π‘‘π‘’π‘› π‘’π‘Ÿ π‘Žπ‘™π‘  𝑒́𝑒́𝑛 π‘‘π‘’π‘Žπ‘š π‘ π‘Žπ‘šπ‘’π‘› π‘ π‘‘π‘Žπ‘Žπ‘›, π‘£π‘Žπ‘›π‘‘π‘Žπ‘Žπ‘Ÿ π‘‘π‘Žπ‘‘ π‘–π‘˜ π‘‘π‘’π‘’π‘™π‘›π‘’π‘’π‘š 𝑖𝑛 π‘›π‘Žπ‘Žπ‘š π‘£π‘Žπ‘› gans π‘šπ‘–π‘—π‘› π‘‘π‘’π‘Žπ‘š.

𝑀𝑖𝑗𝑛 π‘π‘œπ‘™π‘™π‘’π‘”π‘Žβ€™π‘  π‘˜π‘’π‘›π‘›π‘’π‘› 𝑖𝑛 𝑑𝑒𝑧𝑒 π‘’π‘–π‘‘π‘‘π‘Žπ‘”π‘’π‘›π‘‘π‘’ 𝑑𝑖𝑗𝑑𝑒𝑛 𝑒𝑒𝑛 𝑑𝑒𝑀𝑑𝑗𝑒 𝑖𝑛 𝑑𝑒 π‘Ÿπ‘’π‘” π‘”π‘’π‘π‘Ÿπ‘’π‘–π‘˜π‘’π‘› , β„Žπ‘’π‘‘ π‘§π‘œπ‘’ 𝑑𝑒𝑠 π‘™π‘’π‘’π‘˜ 𝑧𝑖𝑗𝑛 π‘‘π‘Žπ‘‘ 𝑀𝑒 𝑀𝑒𝑑𝑒𝑛 π‘‘π‘Žπ‘‘ 𝑑𝑒 π‘šπ‘’π‘›π‘ π‘’π‘› π‘Žπ‘β„Žπ‘‘π‘’π‘Ÿ π‘œπ‘›π‘  π‘ π‘‘π‘Žπ‘Žπ‘›.” weet Mieke ons te vertellen.

Maar om deze titel te kunnen winnen heeft ze wel veel stemmen nodig. Daarom doen we hier graag een warme oproep aan jullie allen om op Mieke Van de Pontseele te stemmen. Dit kan je doen via de site www.nurseoftheyear.be

π‘…π‘’π‘β„Žπ‘‘π‘  π‘π‘œπ‘£π‘’π‘›π‘Žπ‘Žπ‘› π‘˜π‘Žπ‘› 𝑗𝑒 π‘˜π‘™π‘–π‘˜π‘˜π‘’π‘› π‘œπ‘ β€˜π‘”π‘’π‘›π‘œπ‘šπ‘–π‘›π‘’π‘’π‘Ÿπ‘‘π‘’π‘›β€™, π‘‘π‘Žπ‘› π‘˜π‘Žπ‘› je haar π‘›π‘Žπ‘Žπ‘š 𝑖𝑛𝑑ypen π‘œπ‘š 𝑑𝑒 π‘ π‘‘π‘’π‘šπ‘šπ‘’π‘›. πΎπ‘™π‘–π‘˜ π‘‘π‘Žπ‘› π‘œπ‘ 𝑑𝑒 𝑝𝑖𝑗𝑙 π‘›π‘Žπ‘Žπ‘ π‘‘ haar π‘›π‘Žπ‘Žπ‘š 𝑒𝑛 π‘˜π‘™π‘–π‘˜ π‘œπ‘ π‘ π‘‘π‘’π‘š. J𝑒 π‘ π‘‘π‘’π‘š 𝑖𝑠 π‘π‘Žπ‘  𝑔𝑒𝑙𝑑𝑖𝑔 π‘Žπ‘™π‘  π‘’π‘Ÿ 𝑒𝑒𝑛 𝑏𝑒𝑣𝑒𝑠𝑑𝑖𝑔𝑖𝑛𝑔 π‘œπ‘ π‘˜π‘œπ‘šπ‘‘.

https://nurseoftheyear.be/account-single/?262

X