Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Monopoly Zottegem ligt in de winkelrekken

Donderdag werd de Zottegemse versie van Monopoly bordspel voorgesteld. Het is onder andere te koop bij de deelnemende handelaars.

Het gaat om een officiële uitgave, uitgebracht door de Belgische spellenontwikkelaar Groep 24 onder licentie van Hasbro.

“Monopoly Zottegem biedt de uitgelezen kans om de leukste locaties uit onze Egmontstad te verkennen en herontdekken”, zegt schepen van Citymarketing Brecht Cassiman (N-VA). “Onder meer de Markt, historische kastelen, bekende straten en lokale handelaars kregen een plaats op het spelbord. De Zottegemnaar koos voor de invulling van het laatste vakje zelf voor het Speelbos Droombergen. Het is een echt pareltje geworden, met prachtig tekenwerk van de hand van Ann-Sophie De Steur, afkomstig uit onze Vlaamse Ardennen. De honderden exemplaren die in voorverkoop al besteld werden, zijn tekenend voor het enthousiasme van de Zottegemnaren voor dit unieke hebbeding.”

 

“Mede dankzij de steun van een tiental lokale ondernemers kan onze Egmontstad als kleinste stad in Vlaanderen fier zijn op zijn eigen Monopoly editie! Monpoly Zottegem heeft op het spelbord uiteraard plaats voor de Markt en de centrumstraten, maar neemt je evenzeer mee langs De Vlamme of het ‘Strijpestruitsen’. Of word je liever in één klap eigenaar van één van de bekende Zottegemse winkels of cafés? Ook dat kan! Op het spelbord vind je Bakkerij Sint-Anna, Café James, fietsenwinkel De Groote Plattoo, Juweliers Paul, Kaffee Planchee, Ortwin Schoenen, Petit & Pêtre Vastgoed en Traiteur ’t Hooghuys.”

“Monopoly Zottegem staat sowieso garant voor urenlang spelplezier. We zijn er zeker van dat het nu al met stip op nummer 1 staat op de verlanglijstjes voor onder de kerstboom,” besluit burgemeester Jenne De Potter (CD&V). Monopoly Zottegem is verkrijgbaar bij de sponsors, de lokale speelgoedwinkels en verschillende supermarkten. Of je kan deze limited edition gewoon online bestellen via www.monopolyzottegem.be, tot zolang de voorraad strekt.”

Lees ook

X