Vijftiende stookolie groepsaankoop van VOORUIT Lierde (het vroegere sp.a) weerom succes door fikse korting.

Doordat de gezamenlijke bestelling goed is voor 117850 liter kan de firma Comfort Energy uit Eke-Nazareth er dan ook weer een superprijs tegenover zetten. Ook dit jaar liet Vooruit Lierde de Lierdenaars dus zeker weer niet in de kou staan.

De actie, via huis aan huis bedeelde flyers en info via de sociale media opgezet, werd op 25/11/2021 om 00u00 afgesloten om op zoek te gaan naar de leverancier die de laagste prijs kon bieden. De winnaar van de veiling bood de uitzonderlijke prijs van 0,6097 euro  per liter (incl. BTW) aan! Een schitterende prijs, die uiteraard mede te danken is aan het succes van de actie.

De firma Comfort Energy haalde de bestelling binnen door een fikse korting op de dagprijs te geven. Hun bod is zelfs lager dan de laagste dagprijs van de laatste twee maand die op 1/10/2021 op 0.7518 €/l stond. Op het ogenblik van het afsluiten van de actie stond deze op 0,8002 €/l voor bestellingen onder de 2000 liter en 0,7212 €/l voor bestellingen van 2000 liter en meer. Voor een levering van 2000 liter besparen de deelnemers liefst om en bij de 223 euro op de dagprijs. Kleinere leveringen doen in verhouding uiteraard een nog betere zaak, wat het sociale aspect van deze VOORUIT-actie nog meer in de verf zet. Zo winnen mensen voor een bestelling van 1000 liter 190,50 euro en zelfs voor een kleine bestelling van 500 liter is er nog 95,25 euro winst. Samen sparen de 80 deelnemende Lierdse gezinnen om en bij de 17355 euro uit op hun stookoliefacturen.

“Van de aangeschreven firma’s stuurden er uiteindelijk drie een eerste prijsbieding door. Naar goede gewoonte zonden we dan de laagste bieding nogmaals aan de deelnemende firma’s door om ze de kans te geven hun bod eventueel nog aan te passen. Twee van de drie pasten hun prijsbieding nog aan doch het was uiteindelijk Comfort Energy die met de laagste prijs naar voren kwam. Verleden jaar stonden NV Raoul en Comford Energy gelijk qua leveringen daar ze toen beiden ieder zevenmaal het laagste bod hadden uitgebracht. Doch met deze vijftiende editie komt de firma Comfort Energy op acht te staan.” wist plaatselijk Vooruit voorzitter en stuwende kracht achter deze actie Bert Wastyn ons te vertellen.

“Onze Vooruit-ploeg werkt voor iedereen en zoekt steeds naar de goedkoopste oplossing waar zoveel mogelijk Lierdenaren zelf beter van worden! De VOORUIT-ploeg laat de Lierdenaren al jarenlang niet in de kou staan!”  voegden medeorganisatoren van deze actie Tamara De Geeter en Stijn Van Der Bruggen er nog aan toe.

Meer info:

Wastyn Bert – Voorzitter Vooruit Lierde

055/42 43 35 – 0495/310059

vooruit-lierde@wastyn.be of bert@wastyn.be