Petit & Pêtre geeft 50 exemplaren van Monopoly Zottegem weg

Naar aanleiding van de lancering van een unieke, gelimiteerde editie van Monopoly Zottegem, geeft het vastgoedkantoor Petit & Pêtre alle Zottegemnaren de kans om in totaal 50 exemplaren te winnen van dit legendarische spel.

De komende weken zullen er op de Facebookpagina van Petit & Pêtre enkele ludieke acties en opdrachten bekend gemaakt worden waarbij telkens enkele exemplaren kunnen gewonnen worden. Binnen het kader van de lancering van Monopoly Zottegem zal Petit & Pêtre tevens een schenking doen aan drie goede doelen in Zottegem.
Wil je ook een zeldzaam exemplaar bemachtigen van Monopoly Zottegem? Ga dan naar https://m.facebook.com/pages/category/Real-Estate-Company/PP-515149288531866/?_se_imp=0Lc4T2pO6oOvIL9JY en blijf op hoogte van hoe je een exemplaar kan winnen!