De Reebock schenkt mooie kerstboom aan de gemeenschap in Zwalm

Gisteren 9 december heeft boomkweker Jan De Bock, zaakvoerder van De Reebock uit de Latemdreef, symbolisch de lichtjes aangestoken van de kerstboom die hij aan het gemeentebestuur schonk, en die vakkundig werd geplaatst voor het gemeentehuis. Het is een mooie hoge den geworden, die kon opgroeien op Zwalms grondgebied.

 

Hierbij waren schepenen Bruno Tuybens, Francia Neirinck, Patrick Moreels en Peter Van den Haute aanwezig, burgemeester Eric De Vriendt (in quarantaine) was verontschuldigd.

 

Uit een gesprek achteraf met de boomkweker-schenker bleek dat Jan De Bock niet alleen een groot hart te hebben voor de Zwalmse gemeenschap, maar ook een voortrekker is van het zeer milieubewust kweken van de bomen en heesters in zijn zaak.