Toneelvereniging Velzeke laat 2022 voor wat het is

Het bestuur van Toneelvereniging Velzeke (TGV) heeft laten weten dat het heeft besloten om in maart 2022 geen toneel te brengen.

“De goesting om toneel te brengen was en is er meer dan ooit, maar in de huidige situatie staan we alweer voor een voldongen feit en tot onze grote spijt hadden we geen andere keuze dan de voorstellingen van maart 2022 te annuleren”, zegt voorzitter Nadine Schepens namens het TGV-bestuur. “De geldende coronamaatregelen voor het amateurtheater maken het ons op dit moment onmogelijk om de repetities aan te vatten. Bovendien heeft de Stad Zottegem beslist om het ontmoetingscentra niet meer toegankelijk te stellen tot eind januari. Tot slot, het coronavirus circuleert nog steeds en de omnikron variant is aan een opmars bezig. Kortom, een realiteit die we niet naast ons neer kunnen leggen, met te veel vraagtekens voor wat de toekomst betreft. We kijken dus al volop uit naar 2023.”

Meer info?

Facebookpagina Toneelvereniging Velzeke