Voorzitster Jong VLD Zottegem zet stap naar Jong VLD Nationaal

Het bestuur van Open VLD Zottegem laat weten dat de voorzitster van Jong Open VLD Zottegem met succes een gooi heeft gedaan naar de Raad van Bestuur van Jong VLD Nationaal. “Op die manier zet Dyllis, na bijna vier jaar ervaring op het lokale niveau, nu ook de stap naar het nationale niveau”, klinkt het bij communicatieverantwoordelijke van Open VLD Zottegem Sven Mornie.

“Mijn bestuur heeft me afgelopen zomer unaniem herverkozen als voorzitter en ik blijf dan ook op post in Zottegem maar ik hoop met de opgedane ervaring nu ook een verschil te kunnen maken in de bredere organisatie en op de verschillende niveaus”, vertelt Dyllis. “Op de eerste raad van bestuur werd ik tevens verkozen tot coördinator vorming waardoor ik de komende twee jaar verantwoordelijk zal zijn voor het uittekenen van een breed vormingsaanbod voor onze leden en voor de lokale afdelingen. Ik ben van plan om hiervoor nauw samen te werken met de lokale en de provinciale afdelingen om zo onze leden een stevige en inhoudelijke basis bij te brengen en hen tevens concrete skills aan te leren. Op die manier hoop ik ook jonge en nieuwe kandidaten alle tools aan te reiken die zij nodig hebben om richting verkiezingen te trekken én eventueel een mandaat in te gaan vullen.”