Verzoekplaatjes tot 2 uur ’s nachts!

Radio M fm laat weten dat er tot 2 uur ’s nachts verzoekplaatjes kunnen aangevraagd worden.

“Afgelopen dagen kregen heel wat BV’s en praatgasten die regelmatig over de vloer komen bij radio M fm, zendtijd om alle luisteraars de beste wensen over te maken”, zegt presentator Guy De Clercq.  “Maar ook de luisteraars worden niet vergeten en kunnen hun favoriete plaat aanvragen. Sinds kort kan je ook ’s avonds laat nog plaatjes aanvragen en dat tot 2 uur ’s nachts. Van zondag tot en met donderdag brengt Tony Ooghe ‘Nightfly’. Tussen 23 uur en 2 uur kan je Tony een mailtje sturen via studio@radiomfm.be of via zijn persoonlijke messenger op facebook. Bellen met Tony kan uiteraard ook via 09 328 45 43. Zo komt radio M fm als regionale radio tegemoet aan de vraag van mensen die laat of ’s nachts werken om ook op die uren nog hun favoriete muziek te kunnen horen. M fm hoor je overal in de Vlaamse Ardennen, het Land Van Rhode en de Denderstreek via FM 107.6 – 105.6 – 107.2 of wereldwijd via de stream op www.radiomfm.be”