Trekking eindejaarsactie ‘ShopinZwalm’ – Hoofdwinnaars zijn bekend

Eind november ging de  eerste grote #shopinZwalm eindejaarsactie van start  voor de lokale ondernemers, die het gemeentebestuur (in samenspraak met een werkgroep van handelaars en vrije beroepers) organiseerde.

Bij ruim 70 deelnemende handelszaken kon je een stempel krijgen op een stempelkaart. De bedoeling was om 12 verschillende stempels te verzamelen om kans te maken op de hoofdprijs van 2.500 euro (!) en vele andere prijzen. De totale prijzenpot bedraagt bijna 8.000 euro.

Vandaag werden de winnaars bekend. De volledige uitslag volgt later. Er waren een 150-tal kaarten volledig.

De trekking had plaats in aanwezigheid van burgemeester Bruno Tuybens, enkele vertegenwoordigers van de middenstand en de Zwalmse gemeentelijke administratie.

De hoofdprijs zijnde 2500 euro in waardebonnen van 50 euro gaat naar Peter Verbeurgt.

De andere hoofdprijzen 250 euro in waardebonnen van 50 euro gaan naar: Dirk Remue, Lieve Verlee, Ghistelinck Josiane, Cindy Cantaert en De Visscher Petra.

Er zijn ook 85 prijzen toegekend ter waarde van € 50.

Al de winnaars worden schriftelijk op de hoogte gebracht van hun prijs.

De werkgroep lokale ondernemers bestaande uit Erwin Van Dijcke (VD Gereedschappen), Filip Steyaert (Fietsen Fieles), Kathleen Ghyselinck (bloemen Ghyselinck), Kristof De Prijck (apotheek De Prijck), Daphné De Maesschalck (Zonnehoed), Els Desmet (Zwalmbeekhoeve), Annelies Maes (bedrijfspsychologe Sparkle) en Jo Forret (feestzaal Saksenboom) is tevreden over de grote belangstelling.  Zowat 71 handelaars namen deel en 14 zelfstandigen/vrije beroepers ondersteunden de actie waardoor er een forse prijzenpot was.

De aankoopcheques zijn te besteden tot en met 29 oktober bij de deelnemende handelaars.

 

 

 

X