Alweer topfilm in GC De KLuize

Seniorenraad Oosterzele verwent cinefielen met ‘Karakter’

Dankzij de seniorenraad Oosterzele kan je op maandag 11 april in de theaterzaal GC De Kluize in Scheldewindeke gaan kijken naar de Nederlandse topfilm ‘Karakter’. Het is een Nederlandse film uit 1997 van Mike Van Diem met in de hoofdrollen Fedja van Huët en Jan Decleir. Het scenario van de film is gebaseerd op de gelijknamige roman (1938) van F. Borderwijk. De film werd onderscheiden met een Oscar in de categorie ‘Beste niet-Engelstalige film’. De film kreeg tal van lovende reacties. Een groot deel van de film werd opgenomen in Antwerpen, er werd ook gefilmd in Hamburg, Wroclaw (Polen), Gent en Den Haag. Het verhaal laat de mislukte relatie tussen vader en zoon zien.
De film start om 14 u. Deelnemen kost 5 euro (film, koffie en gebakje inbegrepen). Tickets zijn verkrijgbaar in GC De Kluize. (mvdv, foto ddl)