Erik Van Looy vertelt in ‘Verslaafd!’ over roemrijk filmverleden

Enige theatershow in GC De Kluize

Veeg de slapers uit uw ogen, de Culturele Kring Land van Rode en het Kluize – team hebben een ‘specialleke’ in petto. Trrriiing! Op donderdag 21 april om 20 u brengt Erik Van Looy zijn enige theatershow ‘Verslaafd’ in GC De Kluize in Scheldewindeke. De presentator van De Slimste Mens ter Wereld, filmmaker, regisseur gaat nu ook de toer op van conferencier. Kom dat zien! Hij dwingt u op het puntje van uw stoel.
De flamboyante Erik Van Looy is al zijn hele leven passioneel VERSLAAFD! aan cinema en filmsterren. In ‘Verslaafd!’ vertelt Erik Van Looy met zijn kenmerkende humor over zijn roemrijk filmverleden. Over de supersterren die hij mocht interviewen voor De Laatste Show, zijn verrassende relatie met Koning Albert, koningin Paola, Yasser Arafat,…Ook over zijn filmklassiekers waarin Koen De Bouw (5 keer), Jan Decleir (3) en de chihuahua van Mickey Rourke (1 keer en nooit meer) een voorname rol speelden. Luister naar het verhaal over zijn levensbedreigende honger tijdens een etentje met de vrouw van Tom Cruise én over die keer dat hij met de naakte cowboy van The Village People om drie uur ‘s morgens in een Antwerpse hotelkamer zat. Grijp deze unieke kans op een presenteerblaadje aangeboden door De Kluize want het zou best kunnen dat het de laatste keer is dat de flamboyante Erik Van Looy het zich nog allemaal kan herinneren.
Tickets kosten 21, 20, 19, 18 en 17 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30,reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be. (mvdv, foto ddl).