Neem deel aan rommelmarkt tijdens Bruisend Balegem

Noteer nu al 14 augustus in uw agenda

Op zondag 14 augustus worden de Poststraat, Molenbeekstraat en Houte ingepalmd door de rommel-, antiek- en curiosamarkt die wordt georganiseerd tijdens Bruisend Balegem.  Je kan er rondkuieren, snuisteren, snuffelen en tegelijkertijd de koop van je leven ontdekken. Wie wenst deel te nemen, kan nu al inschrijven op rommelmarktbb@yahoo.com. Meer weten? Info: Ilse Van den Bulcke, 0479 / 63 01 42 (na 17 u). Snel wezen, Bruisend Balegem lokt elke editie duizenden en duizenden bezoekers, je krijgt een unieke kans om ook eens zelf deel te nemen. Echt plezant. Doen! En leuk meegenomen: gratis rommelmarkt. Let wel, inschrijven is verplicht.
Tweedehandsspullen zijn vaak toffer dan nieuwerwetse spullen, vaak kwalitatief beter en je haalt een origineel stuk in huis dat niemand anders heeft. Oude spullen hebben een ziel, ze zeggen veel over de tijd waarin ze ontworpen zijn. Velen schuimen de markt af op zoek naar spullen die ze graag een tweede leven gunnen. Naast een vrijhaven voor interessante koopjes is de Bruisend Balegem rommelmarkt een sfeervolle traditie waarin schattenjagen, grabbelen en afdingen centraal staan. Mooie dingen voor weinig geld. Je gaat op de rommelmarkt in Balegem op een ontspannen manier allerlei curiosa, waardevolle spullen, leuke hebbedingetjes op de kop tikken. Vaak is de regel, hoe volkser hoe beter. De curieuze-neus, de verzamelaar, de antiekliefhebber, de prijsbewuste, de snuisterraar, de snuffelaar,…één voor één zullen ze de rommelmarkt afschuimen. Je kan echte koopjes doen. Afdingen hoort er bij op zo’n tweedehandsstrooptocht. Vragen hoeveel iets kost en zeg hoeveel je wil geven. Ofwel is het goed, ofwel wordt een middenweg gezocht. Iedereen komt op de rommelmarkten, van chique madammen tot giechelende tieners. Onbevangen rondwandelen. Daar heeft die open sfeer op Bruisend Balegem veel mee te maken. Je kan uiteraard op zondag 14 augustus ook genieten van het indrukwekkend programma van Bruisend Balegem 2022, met rijzende ster Camille als één van de topvedetten. (mvdv, foto’s ddl).