Praat Eet Muziek & Darts Café Barry’s op zoek naar overnemer

Praat Eet Muziek & Darts Café Barry’s in Erwetegem heeft zopas aangekondigd op zoek te zijn naar een overnemer vanaf 1 september 2022. Gezondheidsproblemen bij de uitbaters liggen aan de basis van de beslissing van de uitbaters.

Zie bericht vanuit Barry’s hieronder

Graag even jullie aandacht voor onderstaande belangrijke mededeling.

Met pijn in het hart hebben Kathleen en ik besloten om op 1 september 2022 te stoppen met de uitbating van Praat Eet Muziek & Darts Café Barry’s. Deze beslissing is er gekomen na aanhoudende gezondsheidsproblemen, zowel bij Kathleen als bij mezelf. Op zulke momenten gaat de gezondheid voor en moeten we aan onszelf denken. Vandaar de beslissing om voor Barry’s op zoek te gaan naar een geschikte overnemer die onze droom kan verderzetten.

Tot en met 31 augustus blijven we er 200% voor gaan zoals we in het verleden hebben gedaan en blijven jullie uiteraard welkom voor een gezellige babbel, een drankje of hapje, of om een pijltje te gooien.

Graag tot binnenkort,

Geert, Kathleen & Team Barry’s