© Jurgen's Whiskyhuis

Jurgen’s Whiskyhuis viert 15de verjaardag met stopzetting

Zaakvoerder Jurgen Van De Wiele maat weten dat Jurgen’s Whiskyhuis in Erwetegem eind juni 2022 de deuren zal sluiten.

Jurgen’s Whiskyhuis is met meer dan 4000 referenties al sinds 2007 de meest uitgebreide en volledige N°1 whisky webshop in België. Naast whisky, kan je er ook meer dan 800 Gin referenties krijgen en verschillende Rums, Cognacs, Calvados en andere spirits.

Jurgen Van De Wiele over de stopzetting van zijn succesvolle zaak

Binnen enkele weken bestaat Jurgen’s Whiskyhuis 15 jaar.

U denkt dan onmiddellijk aan een feestje, maar bij deze breng ik jullie allemaal op de hoogte dat we eind juni 2022 onze deuren sluiten om nadien naar Spanje te verhuizen. Ik hoor er al veel denken ‘Waarom nu al – je bent toch nog niet op pensioen?’, wel ik ben inderdaad nog maar 45 en mijn lichaam ergert zich ondertussen meer en meer aan het Belgisch klimaat en aangezien ik toch nog een tijdje wil doorgaan hebben we deze beslissing genomen.

Deze beslissing zal dus niet alléén invloed hebben op mijn privéleven maar ook zakelijk want vermoedelijk zal Jurgen’s Whiskyhuis na 15 jaar, met spijt in het hart en tevens op z’n hoogtepunt de deuren sluiten. Al hoop ik dat er onder jullie toch een verborgen ondernemer met liefde voor whisky en andere spirits zit die deze zaak zou willen overnemen. Bij interesse gelieve met ons contact op te nemen.

Wat ik de komende jaren in Spanje zal doen, daar heb ik nog niet echt over nagedacht maar het eerste dat ik zal doen is mijn lichaam resetten en daarna zien we wel. Met mijn kennis en ervaring heb ik veel opties en wie weet start ik wel een nieuwe zaak op in Spanje, run ik een whiskybar, wordt ik brandmanager, ga ik als landmeter aan de slag in de bouw / vastgoed, … , of pluk ik gewoon fruit. Alles mag, maar niets moet.

Bij deze wil ik al mijn klanten en sommige leveranciers ook nog bedanken voor de goede samenwerking de voorbije decennia, alsook de talloze brandmanagers die bij ons over de vloer geweest zijn en ons hilarische avonden / momenten bezorgd hebben. Ik zal jullie allemaal missen, maar ik hou de herinneringen levendig.

PS : Tot eind juni 2022 blijven we knallen, met nog een paar SUPER tastings in het verschiet. https://www.facebook.com/Whiskyhuis/events/

Meer info?

info@whiskyhuis.be
www.whiskyhuis.be
www.facebook.com/Jurgens-Whiskyhuis-102360385268

X