Danny Rombaut verlaat (tijdelijk) Pasta Al Dente


Geraardsbergen. In een mededeling op zijn Facebookpagina laat Danny Rombaut weten dat hij (tijdelijk) Pasta Al Dente verlaat. Pasta Al Dente is een ‘take-away & eat inn’ aan de Kaai te Geraardsbergen. Danny Rombout kreeg bekendheid door samen met zijn gezin deel te nemen aan het VTM-programma ‘Ik vertrek uit Vlaanderen’.

Danny Rombaut kwam anderhalf jaar geleden uitgebreid in de belangstelling toen hij met zijn vrouw en zijn gezin voor een nieuwe uitdaging aan de Costa del Sol koos. Op VTM zagen we in het programma ‘Ik vertrek uit Vlaanderen’ hoe de geboren ondernemer in bijzonder moeilijke omstandigheden een B&B wou uitbouwen en uitbaten. Door de aanslepende coronaperikelen kreeg het echtpaar met tal van moeilijkheden af te rekenen. Uiteindelijk liep het anders dan het koppel zich had voorgesteld. Danny Rombaut keerde terug naar Geraardsbergen om in zijn zaak aan de Kaai weer aan de slag te gaan. Vandaag kondigde hij aan dat hij (voorlopig) een stap op zij zet. Pasta Al Dente blijft open. Danny Rombaut draagt de fakkel over aan Leslie en Virginie.

Zijn afscheid kan je lezen door op de link onderaan te klikken.

Julien Borremans

Lees ook:

Nancy en Danny kochten een B&B in Spanje. Het volledige verhaal.

Zijn afscheid kan je lezen door op onderstaande link te klikken:

X