BV’s in galamatch op Olsa Brakel

Vrijdagavond 20/05 omstreeks 20u zullen heel wat bekende gezichten hun goed hart (en beste beentje) laten zien op de terreinen van Olsa Brakel.

Er zal namelijk gevoetbald worden ten voordele van vzw STISA, een organisatie die reeds diverse jaren nieuw speelgoed aankoopt en schenkt aan ziekenhuizen waar ernstig zieke kinderen verblijven, zowel in Vlaanderen en Brussel.

 

“Het idee is niet nieuw”, aldus Stijn De Bruycker van STISA.  “We deden dit reeds enkele jaren geleden op de terreinen van Eendracht Aalst en konden toen rekenen op heel wat Bekende Vlamingen die ons wilden steunen.

Dit jaar kreeg ik de vraag om nogmaals hetzelfde te doen, en samen met CEO Bart Vermeulen van Olsa Brakel sloegen we de handen in elkaar”.

 

STISA werkt wel vaker samen met voetbalclubs.  “Klopt, als voetballiefhebber ben ik vanuit STISA enkele jaren geleden begonnen met een soort community werking.  Dit resulteerde in samenwerkingen met KV Oostende, E.Aalst, RFC Knokke, RR Breivelde, SK Deinze, Union SG, SV Sottegem/E. Grotenberge en nu dus met Olsa Brakel, telkens met hetzelfde doel: samen met de clubs nieuw speelgoed schenken aan ziekenhuizen.

 

Onze leuze is “Olsa… meer dan voetbal alleen” Dit mooie STISA verhaal leunt daar mooi bij aan”, we willen als club een voorbeeld zijn en zijn blij de opbrengst aan STISA te kunnen schenken, aldus Bart Vermeulen van Olsa Brakel.

“Voor ons is deze galamatch met 2 Bekende elftallen alvast een mooie voorzet van onze IBY Cup die we dat weekend van 21/22 mei organiseren op onze terreinen.

Heel wat internationale jeugdploegen zullen dat weekend aanwezig zijn en we verwachten heel wat volk.

 

De symbolische aftrap geven we – symbolisch – op vrijdagavond 20/05 met alvast Kelly Pfaff en Lorenzo Staelens (meter en peter van STISA),  enkele spelers die alvast zullen aanwezig zijn: Kenji Gooris (darts), Andy Peelman (Buurtpolitie ea), Vincent Fierens (Q Music), Matthias Diependaele en Egbert Lachaert (politici), Davino Verhulst en Koen Persoons (voetballers), Eric Van Looy (tv-gezicht), Geert Pots (Topradio / POTZ radio), maar ook ex-voetbalprofs zoals Rudi Smidts, Jonas De Roeck, Bart Goor,… zullen allemaal aanwezig zijn (uiteraard onder voorbehoud van last minute wijzigingen).

Ook de scheidsrechter heeft een professionele status.

 

“Er zijn nog diverse andere BV’s (Youtubers, acteurs,…) die we bewust nog even geheim houden.

Aanwezig zijn (jong en oud) is alvast de boodschap, besluiten De Bruycker en Vermeulen in koor.

Kaarten kosten 5 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar komen er gratis in, nadien zijn foodtrucks aanwezig evenals DJ Da Rick die zijn bekendste danceplaten zal laten klinken.

Vooraf inschrijven is aangeraden via: bit.ly/3yj2z8n   of aan de kassa vanaf 18u

 

Het hele gebeuren gaat door op vrijdag 20/05 – 20u – Parkweg 15 te Brakel (terreinen Olsa Brakel)