Marleen Verdonck krijgt mooi eerbetoon van Raad van Bestuur en DC AGB

Wordt opgevolgd door Pieterjan Keymeulen

Tijdens de persvoorstelling van het cultuurseizoen 2022 – 2023 in GC De Kluize bracht voorzitter Filip Vermeiren namens de Raad van Bestuur en het directie-comité een mooi eerbetoon aan Marleen Verdonck, die in de Raad van Bestuur wordt opgevolgd door Pieterjan Keymeulen. Marleen Verdonck was van bij de opstart betrokken bij de werking van het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB), tot 2012 als bestuurder, vanaf 2013 als voorzitter van de Raad van Bestuur en bevoegd schepen van personeel. Een erkenning voor de vele verdiensten. ‘Dank, dank, dank, voor je inzet’, besloot Filip Vermeiren die de betrokkenheid en de inzet van Marleen Verdonck schetste in het AGB De Kluize. Hij zette Marleen Verdonck letterlijk in de bloemetjes.
Filip Vermeiren: ‘AGB De Kluize werd in 2011 opgericht door het gemeentebestuur Oosterzele. In 2012 werd het, ter voorbereiding van de opening van tal van nieuwe en/of gerenoveerde zalen operationeel. In juni werd fuif-zaal den Amb8 geopend, in september GC De Kluize en het GC IJzeren Hekken Landskouter. Sinds 1 januari 2022 gaf Marleen Verdonck als schepen de fakkel door. Ze is wel nog bestuurder van het AGB, lid van het directiecomité en voorzitter van de gemeenteraad. In de Raad van Bestuur zal er als voorzitter worden opgevolgd door Pieterjan Keymeulen, die de Raad van Bestuur vervoegt, na een eerdere passage als bestuurder tussen 2012 en 2018. Schepen Orville Cottenie nam de bevoegdheid cultuur over op 1 januari 2022’
.

(mvdv, foto’s ddl)