Vlaamse kermis in de wzc De Zilverlinde

op vrijdag 17 juni vanaf 14u

Op vrijdag 17 juni organiseren wij in het woon-zorgcentrum De Zilverlinde te Scheldewindeke,Dreef 2, 9860 Scheldewindeke en heuse Vlaamse kermis.

Omdat we graag met de bewoners en de bezoekers willen teruggaan naar een traditioneel volksvermaak organiseerden wij op vrijdag 17 juni 2022 een Vlaamse kermis. Dit volksfeest gaat uiteraard gepaard met een koel drankje en enkele lekkernijen zoals taart, rijstpap, gebakken pensen en een heerlijk ijsje.

Vanaf 14 uur kan je de attracties op de Vlaamse kermis komen bezoeken in cafetaria van het woon-zorgcentrum dreef 2 te Scheldewindeke. De Vlaamse kermis bestaat uit ambachtelijke producten, versnaperingen, muziek optreden, kinderanimatie , volksspelen en zelf gemaakte artikelen door de bewoners. een Vlaamse kermis.