Zottegemse bib op nieuwe locatie: zelfde openingsuren

Na een sluiting van bijna drie weken voor de verhuis vanuit het Kasteel van Egmont waaraan gedurende ongeveer twee jaar renovatiewerken moeten uitgevoerd worden (start in de komende maand augustus), gaan de deuren van de Zottegemse stadsbibliotheek vanaf vandaag maandag 4 juli om 14 uur weer open 1,1 km verderop aan de Buke 44, in het pand waarin vroeger de Lidl-winkel gevestigd was.

Op deze nieuwe tijdelijke locatie zullen dezelfde openingsuren van toepassing zijn als voorheen in het Kasteel van Egmont. Tijdens de voorbije sluitingsperiode van de bib verviel het boetesysteem en werden integendeel de geleende materialen automatisch verlengd tot en met woensdag 6 juli zodat de leners na de heropening nog een paar dagen extra respijt hebben.

X