Uitbalie CC Zoetegem: nieuwe locatie en nieuwe uren

CC Zoetegem is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen 2022-2023 dat eind september van start gaat. Met een mix van muziek en theater, lezingen en poëzie, humor en circus, familievoorstellingen en film biedt het Zottegemse Cultuurcentrum opnieuw een gevarieerd programma aan met voor elk wat wils voor jong en oud. Alle informatie hierover is terug te vinden in de brochure die onlangs verspreid werd tezamen met het jongste nummer van het Stedelijk Informatieblad. Het volledige programma is eveneens na te lezen op de website www.cczoetegem.be.

Inmiddels is sinds kort ook de ticketverkoop voor dit nieuwe cultuurseizoen begonnen. Reserveren kan online via www.cczoetegem.be of men kan hiervoor ook terecht bij de Uitbalie. Deze bevindt zich weliswaar niet meer in de bibliotheek op de benedenverdieping van het Kasteel van Egmont maar heeft (zoals ook de bib aan de Buke 44) omwille van de geplande renovatiewerken aan het kasteel een nieuw onderdak gekregen in het stadhuis aan de Markt. Overigens gelden er ook nieuwe openingsuren voor de Uitbalie. Deze wordt enkel nog bemand op maandag van 14 tot 17 uur en op dinsdag van 9 tot 12 uur (dus niet meer op woensdag). De Uitbalie is ook te bereiken door middel van een e-mail naar uitbalie@zottegem.be of telefonisch via het nummer 09 364 69 33.